Hvorfor bliver vores Take A Ways en succes?

Det gør de fordi vi henter professionelle kokke hjem til Danmark eller finder kokke som er født med maden! Altså vores kokke er nøje udvalgte! Det er samme princip vi arbejder efter i vores moderselskab AMMI JEE’S – Indian Take A Way. Her har vi hentet vores kokke hjem fra Nepal og Indien. www.ammijees.dk

 

I WOKKABOX og Phi Mo har vi været heldige at finde vores køkkenchefer og souchefer herhjemme! De alle fra Thailand og har mange års erfaring i det Thailandske køkken tilsammen.

Vores Head Chef Mo Vicha Enevold Sørensen er 56 år og født i Thailand. Mo er Uddannet fra kokkeskole i Bangkok fra Oriental Hotel i 1984. Vores madstil er "Central Thailand", med speciale i karrysaucer Grøn, Rød og Panang Curry. Mo kom til DK i 72, og siden har hans familie drevet Asia House. Hans familie har lavet thaimad i flere generationer og startede det landskendte Asia House på Østre Stationsvej!

Mo drev Asia House frem til 2012 og har siden holdt en pause frem til 2014 april, hvor vi ansatte ham som Head Chef i Wokkabox.

For at vi kunne få succes, var det vigtigt at finde den rigtige køkkenchef. Et af de helt store kendetegn ved vores personale er at de altid smiler og ikke går på kompromis med maden.

Velbekomme’