Hvorfor bliver vores Take A Ways en succes?

Det gør de fordi vi henter professionelle kokke hjem til Danmark eller finder kokke som er født med maden! Altså vores kokke er nøje udvalgte! Det er samme princip vi arbejder efter i vores moderselskab AMMI JEE’S – Indian Take A Way og Phi Mo - Thai Cuisine. Her har vi hentet vores kokke hjem fra Nepal, Indien og Thailand. www.ammijees.dk www.phimo.dk 

 

I WOKKABOX og Phi Mo har vi været heldige at finde vores køkkenchefer og souchefer herhjemme! De alle fra Thailand og har mange års erfaring i det Thailandske køkken tilsammen.

Vores Head Chef Rungnapa Samlee Pedersen er født i Thailand. Rungnapa Uddannet fra kokkeskole i Bangkok i 1984 og har haft egen restaurant i Thailand også. Vores madstil er "Central Thailand", med speciale i karrysaucer Grøn, Rød og Panang Curry. 

For at vi kunne få succes, var det vigtigt at finde den rigtige køkkenchef. Et af de helt store kendetegn ved vores personale er at de altid smiler og ikke går på kompromis med maden.

Velbekomme’